Logo
Back
2022-03-31

Reiseinspirasjon med Geir fra Bobilbasecamp.no

Bobilferie, friluftsliv og camping rekrutterer som aldri før, og lysten på å oppleve verden langs landeveien fortsetter å øke. Men ofte kan det være vanskelig å bestemme seg for en reiserute og finne inspirasjon til aktiviteter og severdigheter langs veien. Heldigvis finnes det mange som har gjort jobben for oss allerede.

Vi har valgt å samle noen av våre favoritt reiseblogger, og i dette innlegget ønsker vi å presentere Bobilbasecamp.no

Bobilbasecamp.no er en aktiv blogg med turbeskrivelser, reisevideoer og blogginnlegg. Noe av høydepunktene i bloggen er de gode turbeskrivelsene som er nydelig kategorisert og beskrevet med nøkkelinformasjon og bilder. Mannen bak bloggen Geir Svardal har også skrevet boka “Camping - det gode liv langs landeveien” - et must have for alle som er på camping- eller bobilferie. Les bloggen og mer om boka på: www.bobilbasecamp.no.

Campio Bobil Camping Lofoten.jpg

Hva er din favorittdestinasjon i Norge?

Jotunheimen. Vi bruker jo i stor grad bobilen som basecamp for fjellturer, og Jotunheimen har jo en makeløs samling fjell i norsk sammenheng. Den flotteste turen vi har gått er imidlertid Romsdalseggen.

Hvordan planlegger du din reise?

Vi holder egentlig alt åpent til vi tidsmessig er inne på langtidsvarslene på Yr. Været er altså vårt "kompass", og kan godt avgjøre om vi reiser i Norge eller utenlands. Når vi har bestemt land og himmelretning, legger vi de store linjene for turen. Vi har en antagelse om hvilket område vi skal overnatte i, men akkurat når og hvor, og om det blir fricamping eller campingplass/bobilplass, tar vi på sparket. Dette gjelder jo særlig når vi reiser i Norge med Allemannsretten, og det er en del av friheten med bobil!

Når reiser du?

Vi reiser hele året, bortsett fra i juli. For da reiser "alle andre", og det er det fint å være hjemme. Årets langtur går alltid i august/september. Da er været ofte bra, naturen er på sitt fineste og turist-trykket på vei ned, samtidig som alt er åpent.

Du kan også følge Bobilbasecamp på Facebook og Instagram.

Campio Bobil 3.jpg

Nettside: bobilbasecamp.no

Facebook-side: bobilbasecamp

Instagramprofil: bobilbasecamp

About us
Download the Campio app

Copyright XperiTech AS 2023

Privacy policy

Terms of use