Logo
Zurück
2022-03-27

Campingtips med Friheten og veien

Bobilferie, friluftsliv og camping rekrutterer som aldri før, og lysten på å oppleve verden langs landeveien fortsetter å øke. Men ofte kan det være vanskelig å bestemme seg for en reiserute og finne inspirasjon til aktiviteter og severdigheter langs veien. Heldigvis finnes det mange som har gjort jobben for oss allerede.

Vi har valgt å samle noen av våre favoritt-reiseblogger, og i dette innlegget ønsker vi å presentere Friheten og veien.

Friheten og veien

Bli med Lisbeth, Vidar og bobilen "Friheten" på veien rundt omkring i Norge og i utlandet! Gjennom kortfattet tekst, og flotte bilder og filmer deler Friheten og veien sine minner med oss på Instagram. Trioen er opplevelsessøkende og det er mange gode tips å hente til flotte naturopplevelser. Bloggen er på Instagram under tittelen Friheten og veien og på https://www.frihetenogveien.no/

Campio Friheten Camping 3.jpg

Favorittdestinasjon i Norge?

Vi synes hele Norge er én eneste stor favorittdestinasjon, og det er egentlig umulig å velge én favoritt. Må vi velge synes vi Senja med alle sine muligheter og varierte vakre natur. Steigen-området er også en av våre favoritt-destinasjoner.

Hvordan planlegger dere reisen?

Den planlegges litt forskjellig ut ifra hva slags reise vi skal på. Skal vi på en lang tur har vi et hovedmål og mange delmål. Da er det gjort et godt forarbeid på Google maps, diverse nettsider og apper. Når reisen er i gang går vi mer på detaljnivå og planlegger videre stort sett fra dag til dag.

Når vi planlegger kortere turer, f.eks. en helgetur, varierer det veldig hvordan vi planlegger. Om vinteren vil vi gjerne ha snø- og skiforhold. Om sommer liker vi at vi kan få badet, brukt kajakken og SUP-brettet.

Noen ganger vil bare ha fred og ro, andre ganger litt mer liv og røre.

Noen ganger bare kjører vi mot et mål og ser hva som skjer, men stort sett har vi en bestemt destinasjon vi vil til.

I planleggingsfasen bruker vi mye Google, apper, tips fra diverse steder og folk. Når vi skal finne overnattingsmuligheter på destinasjonen bruker vi fortrinnsvis Campio.

Når reiser dere?

Bobillivet er like fint sommer som vinter, så vi reiser hele året.

Campio Camping 1.jpg

Nettside: frihetenogveien.no

Instagramprofil: frihetenogveien

Über uns
Lade die Campio-App herunter

Copyright XperiTech AS 2023

Datenschutzbestimmungen

Nutzungsbedingungen