Zurück
2022-10-14

Campio besøker: Magny fra vakre Valsøya

I Halsa kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal ligger idylliske Valsøya. Her finner du en unik campingperle, omgitt av en vakker kystlinje med gode fiskemuligheter, flotte lokaler og restaurant med bar, nyoppussede leiligheter og en spennende klatrepark fra Høyt & Lavt. Valsøya ligger ved innløpet til Valsøyfjorden.

Her møter du et trivelig vertskap på camping og kjøkken - med daglig leder Magny i spissen.

IMG_0232.JPG

- Her på Valsøya har vi et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter for våre gjester. Vi har et tilbud som passer mange, fra barnefamilier og vennegjenger, til bobilturister eller kolleger på jobbsamling, forteller Magny.

I år har staben på Valsøya brukt Campio som booking- og administrasjonssystem for campingplassen sin.

- Vi er godt fornøyd med å endelig ha online forhåndsbooking på både hytter, telt, oppstillingsplasser og båtplasser. Det sparer turistene og oss for tid og organisering, siden transaksjonen utføres før de ankommer! Vi er rundt 20 personer som bruker Campio, og opplæringen har gått knirkefritt, forteller Magny.

valsøya fjord.jpeg

Fra Høyt & Lavt Valsøya får du en nydelig utsikt over fjorden. Her er det mulighet for å leie båt, fiske, padle og bade.

hyggelig camping på valsøya.JPG

Vertskapet på Valsøya har en nydelig restaurant, der de serverer et diverse utvalg av lokalmat og tradisjonelle retter. Hvis du ønsker litt ekstra luksus, kan du ta med maten på rommet, og spise for eksempel frokosten ute på terrassen.

frokost camping.JPG

Velkommen til Valsøya - book et opphold her.

IMG_0224.JPG

Driver du en campingplass og ønsker å bli partner? Ta kontakt med vår selger Erlend Hagen her.

Über unsKontakt CampioLos geht'sNewsletter

Lade die Campio-App herunter