Banner. It shows a scenery of a curving river surrounded by green mountains.

Camping Bergen

Hvor fjell, by og fjord møtes

Camping Bergen

Bergen, kjent som porten til fjordene i Norge, er en by som tilbyr en unik kombinasjon av natur, kultur og historie. For de som elsker friluftsliv, er camping i Bergen en opplevelse man ikke bør gå glipp av. Med et mangfold av campingplasser som strekker seg fra fjell til fjord, er Bergen det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig campingferie.

Topp 10 liste for aktiviteter ved camping i Bergen

1. Fløibanen

Ta denne berømte taubanen opp til Fløyen for en panoramautsikt over Bergen. På toppen kan du nyte en kopp kaffe, gå turer eller bare beundre utsikten.

2. Bryggen

Besøk dette UNESCO-verdensarvstedet med sine fargerike trehus som dateres tilbake til Hanseatiske tider. Her finner du også flere museer, gallerier og butikker.

3. Fisketorget

Et pulserende sentrum for handel og kultur. Kjøp fersk sjømat, prøv lokale delikatesser eller bare nyt atmosfæren.

4. Akvariet i Bergen

Oppdag et mangfold av marine arter, inkludert sel, pingviner og tropiske fisk.

5. Gamle Bergen Museum

Ta en tur tilbake i tid og opplev hvordan livet var i Bergen i det 18. og 19. århundre.

6. Bergenhus festning

Utforsk denne historiske festningen, som inkluderer Rosenkrantz-tårnet og Håkonshallen, to av Norges eldste og best bevarte bygninger.

7. Troldhaugen

Besøk komponisten Edvard Griegs tidligere hjem, nå et museum, og nyt en konsert i den tilstøtende konsertsalen.

8. Bergen Kunstmuseum

Oppdag en imponerende samling av kunst, inkludert verker av Edvard Munch, Picasso og mange andre.

9. Fjellturer

Bergen er omgitt av syv fjell, noe som gir utallige muligheter for fotturer og naturopplevelser. Utover Fløyen er også Ulriken og Løvstakken populære turmål.

10. Bergen Domkirke

Denne vakre katedralen, med røtter fra 1150-tallet, er kjent for sin imponerende arkitektur og regelmessige konserter.

Utforsk campingplasser i nærheten

Bratland Camping

4.1

NOK 495

/natt

ca.43.26/natt

Vis i kartBestill

Flipzone Bobilparkering

NOK 299

/natt

ca.26.13/natt

Syltøy Bobilparkering

4.5

NOK 250

/natt

ca.21.85/natt

Mjøsvågen Bobil Camp

NOK 250

/natt

ca.21.85/natt

Sletta Kai og Fritid

4.4

NOK 300

/natt

ca.26.22/natt

Brekke Gård

NOK 300

/natt

ca.26.22/natt

Hardanger Feriesenter AS

3.9

NOK 350

/natt

ca.30.59/natt

Fedje Ferietun

3.5

NOK 350

/natt

ca.30.59/natt

Utforsk mer

Om Campio

Campio gir deg den største og mest komplette oversikten over campingplasser og unike overnattingssteder i Norden Enten du skal på tur for å oppleve nordlyset, og Atlanterhavet, eller stemningen sammen med familie og venner.

Bruk Campio for å utforske , planlegg og bestill ditt neste opphold! Klikk her for å utforske alle campingplassene. Last ned Campio-appen og du vil ha full oversikt tilgjengelig på telefonen din når du reiser. Sjekk det ut.

Campingplasser i Bergen

Flere campingplasser og bobilparkeringer ligger i kort avstand fra Bergen sentrum, noe som gir enkel tilgang til byens mange attraksjoner, enten du bor i telt, bobil, campingvogn eller campinghytte. Etter en dag med sightseeing i sentrum, kan du trekke deg tilbake til campingplassen, sette opp ditt telt eller parkere din bobil, og nyte roen og naturen rundt deg.

Campinghytter Bergen

For de som foretrekker litt mer komfort, tilbyr mange av campingplassene også hytter med ulike standarder. Fra enkle rom til luksuriøse hytter med eget kjøkken og dusj, finnes det noe for enhver smak og pris. Mange av hyttene har også gratis wifi, slik at du kan holde kontakten med omverdenen selv når du er midt i naturen.

Fasiliteter

Fasilitetene på campingplassene i Bergen er av god standard. De fleste tilbyr sanitæranlegg med dusj og toalett, samt kjøkkenfasiliteter hvor du kan tilberede dine måltider. For de som reiser med barn, er det ofte en lekeplass tilgjengelig, noe som gir gode muligheter for lek og moro etter en lang dag med aktiviteter.

Wifi

Gratis wifi er tilgjengelig på de fleste campingplassene, slik at du kan planlegge neste dags eventyr, sjekke været eller bare holde kontakten med venner og familie hjemme. Mange av campingplassene tilbyr også gode servicefasiliteter, som vaskerom, vannfylling og tømmestasjoner for bobiler.

Fjell og aktiviteter

Campingplassene i Bergen ligger ideelt til for dem som ønsker å utforske byen og omgivelsene. Med fjellene som bakteppe, er det rikelig med muligheter for fotturer, sykkelturer og andre friluftsaktiviteter. Og etter en lang dag ute, er det ingenting som slår en god natts søvn i ditt eget telt, bobil eller hytte. Bergen, ofte kalt "Byen mellom de syv fjell", byr på et mangfold av turmuligheter, fra korte og enkle turer som Fløyen, til lengre og mer krevende ruter som Ulriken.

Bergen sentrum

For de som ønsker å utforske Bergen sentrum, er det enkelt å ta seg dit fra campingplassen. Enten du velger å gå, sykle eller ta offentlig transport, er sentrum kun en kort tur unna. Her kan du oppleve Bergens rike historie, besøke museer, spise på lokale restauranter og shoppe i de mange butikkene.

Priser

Prisen for overnatting på campingplassene varierer avhengig av sesong, type plass og hvilke fasiliteter du ønsker. Men uansett hva du velger, er du garantert en god opplevelse og god service. Mange av campingplassene tilbyr også rabatter for lengre opphold eller for større grupper.

Fem ting å vurdere når du planlegger campingtur til Bergen

1. Vær og Klima

Bergen er kjent for sitt varierte vær, spesielt regn. Pakk derfor alltid vanntett utstyr og sjekk værmeldingen før avreise.

2. Beliggenhet

Velg en campingplass som passer dine interesser, enten det er nærhet til Bergen sentrum, fjordene eller fjellene.

3. Fasiliteter

Noen campingplasser tilbyr luksuriøse fasiliteter som gratis wifi og moderne sanitæranlegg, mens andre er mer grunnleggende. Vurder hva som er viktigst for deg.

4. Aktiviteter

Bergen og omegn tilbyr et mangfold av aktiviteter, fra fjellturer til kulturelle opplevelser. Planlegg på forhånd for å få mest ut av turen.

5. Budsjett

Det kan være dyrt å reise rundt i Norge, og prisene kan variere mellom campingplassene. Sett et budsjett på forhånd og undersøk priser for overnatting, mat og aktiviteter. Det er oftere dyrere desto nærmere sentrum du kommer.

Avslutning

Enten du er en erfaren camper eller prøver det for første gang, er camping i Bergen en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Med sin unike beliggenhet, høy standard på fasiliteter og nærhet til sentrum, er Bergen det perfekte stedet for en campingferie i hjertet av Norge.

Hva våre kunder sier om Campio

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio er en virkelig smart app som vi anbefaler for bobilferien! Det er lett å oppdage ulike campingplasser. Ønsker vi å planlegge turen på forhånd kan vi forhåndsbestille plasser og aktiviteter!

Lisbeth og Vidar, motorhome life: @frihetenogveien

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Med Campio er det fint å vite at du har en plass når du kommer! Det er også enkelt, bare bestill og betal direkte i appen. Vi har besøkt flere fine campingplasser!

Linnéa and Kristian, campers: @mil_etter_mil

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio har hjulpet meg med å finne overnatting på mine eventyr! Jeg har bodd på Veen Gardscamping, Kyrping Camping og Eide Camping, og kan anbefale disse naturnære stedene.

Ingrid Marie, camper: @ingridadventure

Bli med på eventyret!

Abonner på vårt nyhetsbrev for det siste og beste innen camping og opplevelsesreiser
Utforsk camping og overnatting i nærheten av de store opplevelsene

Om ossKontakt CampioRegistrer degNyhetsbrev

Last ned Campio-appen


Copyright XperiTech AS 2024

PersonvernVilkår