Banner. It shows a scenery of a curving river surrounded by green mountains.

Camping Fredrikstad

Utforsk Fredrikstad og historiske severdigheter i Østfold

Camping Fredrikstad

For deg som elsker å tilbringe tid i naturen og samtidig ha nærhet til sentrum, er Fredrikstad med sine omkringliggende områder et sant paradis. Denne idylliske delen av Østfold tilbyr en perfekt blanding av kystlandskap, historiske severdigheter og frodige skoger, noe som gjør det til et ideelt sted å besøke enten du reiser med campingvogn, bobil, telt eller bor i hytter på campingplassene rett utenfor Fredrikstad.

Varierte Campingmuligheter

Å finne en flott campingplass nær Fredrikstad er enkelt, og det finnes mange å velge mellom, for eksempel Enhuskilen Camping, Høysand Camping, Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad & Bobilpark, og Stuevika teltplass, Storesand teltplass og Hvaler Camping på Hvaler. De beste campingplassene finner du på Campio.

Topp 10 liste for aktiviteter ved camping i Fredrikstad

1. Fergene i Fredrikstad

Fredrikstad byferge er en fin elektrisk ferge som tar deg gratis til den andre siden av Fredrikstad. De røde og hvite fergene går regelmessig mellom gamlebyen og det nyere sentrum og binder byen sammen.

2. Gamlebyen i Fredrikstad

Gamlebyen er en av Norges mest populære attraksjoner og et must hvis du er i Fredrikstad. Du kan enkelt ta gratis ferge over til den stjerneformede gamlebyen, som er en av de best bevarte festningsbyene i Nord-Europa.

3. Gamlebyen modelljernbanesenter

Miniatyr Jernbanen i Fredrikstad er en favoritt blant både store og små. Det er det største modelljernbanesenteret i Skandinavia og er lokalisert i sentrum av Fredrikstad.

4. Isegran

Den lille grønne øya Isegran er det perfekte stedet for mat, kultur og underholdning. Den historiske byen Isegran ligger vakkert til i elven mellom Gamlebyen og Kråkerøy i Fredrikstad.

5. Østfold kunstsenter ØKS

I en staselig gammel 1800-talls bygning midt i Fredrikstad sentrum huser Østfold kunstsenter tre gallerier, utstillingsrom, atelier, kunstbutikk, yogastudio, Café ØKS og administrasjon. Bygningen er omgitt av en vakker park som inneholder store skulpturer, installasjoner og forestillinger.

6. Fredrikstad museum

Lær mer om Fredrikstads historie og menneskene og hendelsene som formet byen på Fredrikstad militærmuseum i Festningsbyen. Ett litet lokalt museum grundat av Frederik II har både permanenta och temporära utställningar om olika krigshändelser i Norge.

7. Kråkerøy

Øya er ca. 20 kvadratkilometer stor og Kråkerøy er en fantastisk øy med mye historie. Øya er adskilt fra fastlandet av en smal elv som kalles Glomma.

8. Hankø

Hankø byr på vakker natur, aktiviteter, sjøbad med mange spesialiserte badeplasser, men også fred og ro og overnattingsmuligheter. Interessant nok er det høyeste punktet på Hankø i dag bare 55 meter over havet. Det betyr at hele Hankø lå under vann for 10-12 000 år siden, da isen forsvant.

9. Glasshytta

Her kan du lære om både Glasshytte og glassets historie. Opplev hvordan spennende glasskunst skapes av smeltet sand (glassmasse) og kjøp en fin suvenir som minne. Glasshytta i Gamlebyen i Fredrikstad er Norges første glasshytte og har eksistert siden 1958.

10. Steinringene på Hunn

Omtrent seks kilometer øst rett utenfor sentrum ligger Hunn, et gravfelt i Borge i Fredrikstad kommune. Hunn er et stort og godt bevart gravfelt med mer enn 100 hauger, steinringer og røyser i skogen øst for Hunn-gårdene.

Utforsk campingplasser i nærheten

Storesand Teltplass

4.5

NOK 50

/natt

ca.4.37/natt

Vis i kartBestill

Stuevika Teltplass

NOK 200

/natt

ca.17.48/natt

XL Bobilparkering Dillingøy

4.3

NOK 150

/natt

ca.13.11/natt

Ylserød Camping

3.5

NOK 240

/natt

ca.20.97/natt

Åsgårdstrand Bobilparkering

4.7

NOK 300

/natt

ca.26.22/natt

Øra Camping

4.3

NOK 200

/natt

ca.17.48/natt

Langeby Camping

4.3

NOK 440

/natt

ca.38.45/natt

Buerskogen Camping

4.4

NOK 270

/natt

ca.23.6/natt

Vøra Camping

4.3

NOK 425

/natt

ca.37.14/natt

Glamping i Holmsbu

4.2

NOK 1800

/natt

ca.157.3/natt

Sukken Camping

3.6

NOK 350

/natt

ca.30.59/natt

Holmfoss Hytteutleie Og Camping

4.5

NOK 150

/natt

ca.13.11/natt

Utforsk mer

Om Campio

Campio gir deg den største og mest komplette oversikten over campingplasser og unike overnattingssteder i Norden Enten du skal på tur for å oppleve nordlyset, og Atlanterhavet, eller stemningen sammen med familie og venner.

Bruk Campio for å utforske , planlegg og bestill ditt neste opphold! Klikk her for å utforske alle campingplassene. Last ned Campio-appen og du vil ha full oversikt tilgjengelig på telefonen din når du reiser. Sjekk det ut.

Kort vei til Hvaler

Hvaler ligger ved kysten rett utenfor Fredrikstad og er et skjærgårdsparadis. Med sin beliggenhet er dette stedet ypperlig for både båtturer og fiske, og camping. Det kan være vanskelig å finne tilgjengelige rom i høysesongen, og da er Hvaler sine mange teltplasser et godt alternativ. Storesand Teltplass og Stuevika Teltplass har blant de flotteste strendene i Norge, og overnatting kan bookes gjennom Campio.

hvaler camping fredrikstad

Campingplasser i Fredrikstad

Fredrikstad har mange øyer og mange flotte campingplasser og bobilparkeringer å velge mellom med kort vei til sentrum. Her finner du camping for deg som har bobil, campingvogn, båt eller telt om du foretrekker å ha naturen tett på. Hvis du er en barnefamilie, finnes det flere barnevennlige plasser med lekeplass og aktiviteter for barn. De fleste campingplassene har gode fasiliteter med sanitæranlegg, dusj og kokemuligheter.

aktivitetsbyen gamle fredrikstad

Campinghytter Fredrikstad

Det finnes også et bredt utvalg av overnattingsmuligheter i hytter, båter og moteller hvis du foretrekker litt mer komfort enn for eksempel camping med bobil. I Fredrikstad finnes det mange forskjellige typer campinghytter å velge mellom, enten du vil bo luksuriøst eller mer budsjettvennlig i et enkelt rom. Byen byr også på mange maritime overnattingsmuligheter med båt.

Fredrikstad sentrum

Fredrikstad sentrum består av gamlebyen og den mer moderne delen. Beliggende ved Glomma, med en rik historie og mange attraksjoner å utforske, byr området i sentrum på en unik opplevelse som tiltrekker seg besøkende fra fjern og nær. Fredrikstad byr på velsmakende og hyggelige restaurantopplevelser – hele året. De gode spisestedene finner du i sentrum, på brygga, i Gamlebyen og ute i skjærgården.

Priser

Priser for et opphold på en campingplass varierer avhengig av sesong, område, type plass og hvilke fasiliteter du ønsker. På Campio finner du campingplasser i alle prisklasser. Mange campinger tilbyr også rabatter ved lengre opphold eller ved flere gjester.

Finn din perfekte campingplass

Når du er på jakt etter en campingopplevelse som kombinerer naturskjønnhet med kulturskatter, er Fredrikstad det perfekte reisemålet. Hos Campio kan du se alle campingplassene tilgjengelig i og rundt Fredrikstad. Med god informasjon om hver plass er det derfor det beste stedet å begynne å planlegge campingferien. Aktivitetsbyen gamle Fredrikstad er den mest sentrumsnære campingplassen, mens flere campingplasser langs kysten tilbyr unik beliggenhet. Priser for overnatting vil variere basert på beliggenhet, men reiser du med telt er du nesten garantert billig overnatting.

Hva våre kunder sier om Campio

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio er en virkelig smart app som vi anbefaler for bobilferien! Det er lett å oppdage ulike campingplasser. Ønsker vi å planlegge turen på forhånd kan vi forhåndsbestille plasser og aktiviteter!

Lisbeth og Vidar, motorhome life: @frihetenogveien

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Med Campio er det fint å vite at du har en plass når du kommer! Det er også enkelt, bare bestill og betal direkte i appen. Vi har besøkt flere fine campingplasser!

Linnéa and Kristian, campers: @mil_etter_mil

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio har hjulpet meg med å finne overnatting på mine eventyr! Jeg har bodd på Veen Gardscamping, Kyrping Camping og Eide Camping, og kan anbefale disse naturnære stedene.

Ingrid Marie, camper: @ingridadventure

Bli med på eventyret!

Abonner på vårt nyhetsbrev for det siste og beste innen camping og opplevelsesreiser
Utforsk camping og overnatting i nærheten av de store opplevelsene

Om ossKontakt CampioRegistrer degNyhetsbrev

Last ned Campio-appen


Copyright XperiTech AS 2024

PersonvernVilkår