Banner. It shows a scenery of a curving river surrounded by green mountains.

Camping Kristiansand

Utforsk Norges sommerhovedstad Kristiansand

Camping Kristiansand: En guide til sommerlige opplevelser

Kristiansand, kjent som Sørlandets hovedstad, byr på en unik kombinasjon av vakker natur, kulturelle skatter, og familievennlige attraksjoner. Med sin umiddelbare nærhet til havet, skjærgård, strand og skoger, er Kristiansand et paradis for mange. Enten du foretrekker å bo i telt, bobil, hytter eller leiligheter, finner du et bredt spekter av campingplasser som møter enhver smak og budsjett. Velkommen til et mangfold av campingmuligheter hvor kvalitet, komfort, og naturskjønne omgivelser står i sentrum.

Priser og fasiliteter

Priser og fasiliteter varierer, men felles for alle er ønsket om å tilby gjestene den beste opplevelsen. Fra luksuriøse feriesenter med høy standard til mer beskjedne campingplasser for de som søker en enkel og naturnær opplevelse, har Kristiansand og omegn noe for alle. Mange steder tilbyr flotte fasiliteter som svømmebasseng, lekeplasser for barn, og tilgang til vakre strender.

Topp 10 ting å gjøre i Kristiansand

1. Dyreparken: En favoritt blant familier, Dyreparken tilbyr en unik kombinasjon av dyreliv, fornøyelsespark, og vannpark. Det er et must-besøk for alle som besøker Kristiansand.

2. Bystranda: Kristiansands egen bystrand ligger i hjertet av sentrum og er perfekt for soling, bading, og avslapning.

3. Posebyen: Utforsk de sjarmerende, historiske trehusene i Kristiansand sentrum, et av Nordens best bevarte trehuskvartaler.

4. Odderøya: Gå tur langs naturskjønne stier, besøk kunstgallerier, og nyt panoramautsikt over Kristiansand og havet.

5. Agder Naturmuseum og Botaniske hage: Oppdag regionens naturhistorie og flotte botaniske samlinger.

6. Kristiansand Kanonmuseum: Se verdens nest største kanon fra andre verdenskrig og lær om kystforsvarets historie.

7. Fiskebrygga: Nyt fersk sjømat og opplev det yrende livet på Kristiansands sjarmerende fiskebrygge.

8. Baneheia og Ravnedalen: Tilbring en dag i det fri med turstier, badevann, og konserter i Ravnedalen.

9. Kilden Teater og Konserthus: Opplev kulturelle forestillinger i dette arkitektoniske mesterverket.

10. Markens gate: Gå på shopping i Kristiansands travleste handlegate, med et bredt utvalg av butikker og kafeer.

Dyreparken i kristiansand

Utforsk campingplasser i nærheten

Sandnes Camping Mandal

4.4

NOK 350

/natt

ca.30.21/natt

Vis i kartBestill

Adventure Norway

4.8

NOK 250

/natt

ca.21.58/natt

Wild Cabins

5

NOK 990

/natt

ca.85.44/natt

Åseral Hytteservice

NOK 770

/natt

ca.66.45/natt

Klepp Camping

NOK 150

/natt

ca.12.95/natt

Båtreppen Bobilparkering

5

NOK 375

/natt

ca.32.36/natt

KVS-camping

4.5

NOK 320

/natt

ca.27.62/natt

Utforsk mer

Campio gir deg den største og mest komplette oversikten over campingplasser og unike overnattingssteder i Norden. Enten du skal på tur for å oppleve nordlyset, og Atlanterhavet, eller stemningen sammen med familie og venner.

Bruk Campio for å utforske , planlegg og bestill ditt neste opphold! Klikk her for å utforske alle campingplassene. Last ned Campio-appen og du vil ha full oversikt tilgjengelig på telefonen din når du reiser. Sjekk det ut.

Campingplasser i Kristiansand

Kristiansand og omegn tilbyr et bredt utvalg av campingplasser, fra små og intime til store feriesenter med alle tenkelige fasiliteter. Disse stedene ønsker deg velkommen med åpne armer, enten du søker et rolig hjørne for teltet ditt eller en fullt utstyrt plass for bobil, campervan eller campingvogn.


Feriesenter med full pakke

Mange feriesenter i området tilbyr ikke bare plasser for camping, men også hytter og leiligheter av forskjellige standarder. Disse sentrene er perfekte for familier som ser etter komfort og underholdning på et sted, med fasiliteter som svømmebassenger, aktivitetsrom, og direkte tilgang til vakre strender.

Hytter og Leiligheter

For de som foretrekker litt mer komfort, tilbyr mange campingplasser hyggelige hytter og leiligheter. Disse alternativene varierer fra enkle, små hytter til store, velutstyrte leiligheter som kan romme hele familien.


Camping for Alle

Enten du reiser med telt, bobil, campervan eller caravan, finner du en campingplass i Kristiansand som passer til dine behov. Prisene varierer, så det er noe for ethvert budsjett, fra enkel camping til luksuriøse opplevelser med alle tenkelige fasiliteter.

Priser og Booking

Når du planlegger din campingferie i Kristiansand, er det viktig å undersøke priser og tilgjengelighet i god tid. Mange campingplasser og feriesenter tilbyr online booking, noe som gjør det enkelt å sikre seg det beste tilbudet.

Natur og Aktiviteter

Omgivelsene rundt Kristiansand er perfekte for et bredt spekter av utendørsaktiviteter. Fra vandring og sykling i de flotte skogene til kajakkpadling og fisking i de krystallklare vannene, er det alltid noe å gjøre for naturelskere.

Familievennlig Camping

Med et stort utvalg av familievennlige campingplasser og feriesenter, er Kristiansand et ideelt reisemål for familier. Barna vil elske de mange aktivitetene og fasilitetene som er spesielt tilrettelagt for dem.

Velkommen til Kristiansand

Med sin unike kombinasjon av natur, kultur, og familievennlige aktiviteter, er Kristiansand det perfekte stedet for en minnerik campingferie. Bruk Campio til å utforske de mange campingplassene i og rundt Kristiansand. Med Campio kan du også booke din campingferie i Kristiansand.

Hva våre kunder sier om Campio

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio er en virkelig smart app som vi anbefaler for bobilferien! Det er lett å oppdage ulike campingplasser. Ønsker vi å planlegge turen på forhånd kan vi forhåndsbestille plasser og aktiviteter!

Lisbeth og Vidar, motorhome life: @frihetenogveien

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Med Campio er det fint å vite at du har en plass når du kommer! Det er også enkelt, bare bestill og betal direkte i appen. Vi har besøkt flere fine campingplasser!

Linnéa and Kristian, campers: @mil_etter_mil

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio har hjulpet meg med å finne overnatting på mine eventyr! Jeg har bodd på Veen Gardscamping, Kyrping Camping og Eide Camping, og kan anbefale disse naturnære stedene.

Ingrid Marie, camper: @ingridadventure

Bli med på eventyret!

Abonner på vårt nyhetsbrev for det siste og beste innen camping og opplevelsesreiser
Utforsk camping og overnatting i nærheten av de store opplevelsene

Om ossKontakt CampioRegistrer degNyhetsbrev

Last ned Campio-appen


Copyright XperiTech AS 2024

PersonvernVilkår