Banner. It shows a scenery of a curving river surrounded by green mountains.

Camping Oslo

Opplev det beste fra to verdener på campingferie i Oslo

De fleste assosierer nok ikke hovedstaden med storslåtte campingplasser, men for de som ønsker en unik blanding av urban sjarm og bortgjemt natur, kan Oslo være den perfekte camping-destinasjonen! Med et overraskende stort mangfold av naturskjønne områder, kulturskatter og morsomme aktiviteter, åpner Oslo opp for en helt spesiell opplevelse for camping entusiaster.

Camping i Oslo: noe for alle

Det er stadig flere nordmenn som foretrekker Norgesferien over utenlandsturen. Norges langstrakte land byr på nok av vakker natur å boltre seg i, noe som gjør at valget gjerne faller på camping. For mange spiller nok også høye hotellpriser inn når det kommer til valg av overnatting. Så, hvem er du, og hva har det å si for ditt neste camping-eventyr i Oslo?

Ulike campingplasser i Oslo

I Oslo har du mange muligheter på en og samme plass, og du trenger ikke betale høye hotellpriser for et sentrumsnært opphold. Det finnes både campingplasser i og i umiddelbar nærhet. Om du kommer med bobil, campingvogn eller telt er det stor sannsynlighet for at du kan gjøre Oslo-oppholdet på budsjett.

01. Luksus i telt

Å slå opp teltet på en campingplass langs Oslofjorden eller i de skogkledde områdene rundt byen gir deg nærhet til naturen, samtidig som du kan oppleve enkel luksus.

02. Hjem på hjul med bobil

For de som foretrekker å bringe hjemmet med seg mens de utforsker Oslo, tilbyr bobil en herlig kombinasjon av frihet og fleksibilitet. Enten du foretrekker det enkle livet i naturen eller ønsker å kombinere det med de kulturelle tilbudene i byen, gir denne typen camping deg muligheten til å skape ditt helt egne eventyr.

03. Naturnær komfort i hytte

For de som ikke er villige til å ofre komforten, kan en hyttetur være midt i blinken! Det ligger nok av hytter spredt rundt omkring både i og utenfor Oslo, hvor barn og voksne kan nyte en velfortjent ferie. Hva med å booke deg inn på en hyttepark eller campingplass langs Oslofjorden?

Utforsk campingplasser i nærheten

Odin Camping

NOK 495

/natt

ca.42.72/natt

Vis i kartBestill

Glamping i Holmsbu

4.2

NOK 1800

/natt

ca.155.35/natt

XL Bobilparkering Dillingøy

4.3

NOK 150

/natt

ca.12.95/natt

Kirkevika Camping og Badeplass

4.2

NOK 350

/natt

ca.30.21/natt

Utforsk mer

Campio gir deg den største og mest komplette oversikten over campingplasser og unike overnattingssteder i Norden. Enten du skal på tur for å oppleve nordlyset, og Atlanterhavet, eller stemningen sammen med familie og venner.

Bruk Campio for å utforske , planlegg og bestill ditt neste opphold! Klikk her for å utforske alle campingplassene. Last ned Campio-appen og du vil ha full oversikt tilgjengelig på telefonen din når du reiser. Sjekk det ut.

Aktiviteter i Oslo

Oslo er et paradis for den kresne camperen, med nok å tilby for alle og enhver. Utforsk byen på dagen og vend snuten tilbake til campingplassen på kvelden for avslapping og hygge!

01. Museum

Krydre campingturen med innslag av kultur for en komplett ferie. For barna kan det muligens friste med en tur på Teknisk museum, mens de voksne kan lære om kunst og kultur på museer som Astrup Fearnley og Munch museet.

02. Vannsport

Båt, SUP og kajakk — valgene er mange når det kommer til vannsport i Oslofjorden! Med mange campingplasser plassert langs vannkanten, er dette både en lett tilgjengelig og morsom aktivitet.

03. Mat og drikke

God mat og drikke er viktig for mange på ferie, selv om man tilbringer mesteparten av tiden på en campingplass. Heldigvis finnes det nok av restauranter i Oslo for alle slags budsjetter.

04. Nyt vannparadiset i Oslo

Oslo, med sin unike beliggenhet mellom skog og sjø, byr på utallige muligheter for bading og vannaktiviteter. Noe som gjør Oslo til en populær destinasjon når du er på camping med barn. Enten du foretrekker saltvann eller ferskvann, er det enkelt å finne det perfekte stedet for å avkjøle deg. Kast deg ut i Oslofjorden fra vakre strender som Huk eller Paradisbukta, ta en rask svømmetur ved Tjuvholmen eller Sørenga, eller hopp på en båt og utforsk de idylliske øyene rundt Oslo.

05. Oslomarka

Oslo, Norges pulserende hovedstad, har mye mer å by på enn bare urbane opplevelser. En skjult perle som ligger like utenfor bykjernen er Oslomarka – et overflod av natur og eventyr som venter på å bli oppdaget. Med et nettverk av stier, innsjøer og skoger som strekker seg over 1 700 kvadratkilometer, er Oslomarka et paradis for friluftsentusiaster. Her kan du vandre gjennom frodige skoger, sykle langs innsjøer, og til og med prøve deg på skiløyper om vinteren.

06. Vinteraktivter

Oslo er et vintereldorado, og mulighetene er mange. Du kan utforske milevis med langrennsløyper i marka, gå på skøyter på et av de utallige sentrumsnære vannene, stå på alpint i Tryvann eller ake ned korketrekkeren.

Pakk teltet, klargjør bobilen eller nyt naturnær komfort i en hytte — Oslo venter på å bli utforsket av deg! Hovedstaden omfavner alle slags camping entusiaster med åpne armer, uansett hvilke preferanser man har.

Hvis du leter etter en perfekt campingplass i Oslo, er du garantert å finne den hos Campio!

Hva våre kunder sier om Campio

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio er en virkelig smart app som vi anbefaler for bobilferien! Det er lett å oppdage ulike campingplasser. Ønsker vi å planlegge turen på forhånd kan vi forhåndsbestille plasser og aktiviteter!

Lisbeth og Vidar, motorhome life: @frihetenogveien

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Med Campio er det fint å vite at du har en plass når du kommer! Det er også enkelt, bare bestill og betal direkte i appen. Vi har besøkt flere fine campingplasser!

Linnéa and Kristian, campers: @mil_etter_mil

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio har hjulpet meg med å finne overnatting på mine eventyr! Jeg har bodd på Veen Gardscamping, Kyrping Camping og Eide Camping, og kan anbefale disse naturnære stedene.

Ingrid Marie, camper: @ingridadventure

Bli med på eventyret!

Abonner på vårt nyhetsbrev for det siste og beste innen camping og opplevelsesreiser
Utforsk camping og overnatting i nærheten av de store opplevelsene

Om ossKontakt CampioRegistrer degNyhetsbrev

Last ned Campio-appen


Copyright XperiTech AS 2024

PersonvernVilkår