Banner. It shows a scenery of a curving river surrounded by green mountains.

Camping Sørlandet

Utforsk de beste campingplassene på Sørlandet med Campio; fra idylliske strandsteder til fredelige skogscampinger

Camping på Sørlandet: Skjærgårdsidyll, familieattraksjoner og friluftsliv

Det er få steder i Norge som byr på like mye variasjon som Sørlandet. Med nærhet til både fjorder, fjell, hvite strender, attraksjoner for hele familien og sjarmerende byer som Kristiansand og Risør, gjør du rett i å legge ferien til en av Sørlandets mange campingplasser og feriesenter!


Fra fjell til fjord — en campingplass for alle

Dersom du velger Buøy Camping Dalen som din neste feriedestinasjon, har du lett tilgang til Sørlandets høyeste punkt; Sæbyggjenuten. Skulle det friste mer med overnatting i kystnære strøk finnes det utallige populære campingplasser på Sørlandet med fantastisk utsikt til fjord og blikkstille vann.

Aktiviteter for hele familien

Hjem til Palmesus — en av de største festivalene i Skandinavia — Dyreparken, attraksjoner som Lindesnes Fyr, og trolig noen av de beste strendene i Norge, har Sørlandet aktiviteter for både voksne og barn.

Verdt å tenke på når du skal velge campingplass på Sørlandet

Sørlandet er idyllisk året rundt, men det er noen ting det er lurt å tenke på hvis du vil sikre en perfekt ferie.

1. Tilgjengelighet

Kommer du med bil, båt, tog, eller til fots? Campingplassene på Sørlandet ligger spredt, så det er greit å merke seg hvor tilgjengelig campingplassen er før du bestiller.

2. Fasiliteter

Det er lite som er verre enn å komme uforberedt til en campingplass. Ønsker du hytte, rom med egen dusj, eller overnatting på et av Sørlandets feriesenter? Dobbeltsjekk hvilke fasiliteter som finnes før du drar!

3. Aktiviteter

Vil du ha nærhet til storbyer som Kristiansand og Risør? Skal du ha med hele familien, og ønsker å gjøre ferien billigere med gratis aktiviteter? Husk at det alltid finnes en campingplass som kan imøtekomme dine ønsker, så gjør nødvendig research på forhånd.

Utforsk campingplasser i nærheten

Sandnes Camping Mandal

4.4

NOK 310

/natt

ca.27.09/natt

Vis i kartBestill

Adventure Norway

4.8

NOK 250

/natt

ca.21.85/natt

Wild Cabins

5

NOK 990

/natt

ca.86.52/natt

Åseral Hytteservice

NOK 770

/natt

ca.67.29/natt

Klepp Camping

NOK 150

/natt

ca.13.11/natt

Båtreppen Bobilparkering

5

NOK 375

/natt

ca.32.77/natt

KVS-camping

4.5

NOK 320

/natt

ca.27.96/natt

Utforsk mer

Om Campio

Campio gir deg den største og mest komplette oversikten over campingplasser og unike overnattingssteder i Norden Enten du skal på tur for å oppleve nordlyset, og Atlanterhavet, eller stemningen sammen med familie og venner.

Bruk Campio for å utforske , planlegg og bestill ditt neste opphold! Klikk her for å utforske alle campingplassene. Last ned Campio-appen og du vil ha full oversikt tilgjengelig på telefonen din når du reiser. Sjekk det ut.

Camping Sørlandet — valget er ditt

Er det et sted du bør legge til på bucket-listen din er det Sørlandet. Hvis det er camping du er ute etter, har du definitivt kommet til rett sted!

Hos Campio finner du de beste campingplassene på Sørlandet, enten du leter etter overnatting på hytte, feriesenter, eller en tradisjonell campingplass. Vi velger ut campingplasser ut fra faktorer som fasiliteter og beliggenhet, og viser deg de treffene som best matcher dine ønsker.

Med hundrevis av campingplasser — bare et lite klikk unna — har du aldri vært nærmere et camping-eventyr på Sørlandet!

Campingplass på Sørlandet etter årstid

Trenger du litt ekstra inspirasjon? Sjekk ut våre anbefalinger for valg av campingplasser basert på årstid!

Vår og sommer

Hva med å leie en hytte, leilighet eller et rom på et feriesenter langs kysten? Utsikt over Kristiansands idylliske skjærgård slår aldri feil når solen titter frem etter en lang og kald vinter.

Høst og vinter

Mange av campingplassene du finner hos oss har åpent året rundt, så ikke la årstiden stoppe deg fra å oppleve den perfekte ferien! Vi ser for oss lange turer i skogen eller på fjellet, etterfulgt av god mat foran peisen; kanskje på en hytte med fullt utstyrt kjøkken?

Er du klar for ditt neste camping-eventyr på Sørlandet? Finn de aller beste campingplassene på Campio!


Hva våre kunder sier om Campio

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio er en virkelig smart app som vi anbefaler for bobilferien! Det er lett å oppdage ulike campingplasser. Ønsker vi å planlegge turen på forhånd kan vi forhåndsbestille plasser og aktiviteter!

Lisbeth og Vidar, motorhome life: @frihetenogveien

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Med Campio er det fint å vite at du har en plass når du kommer! Det er også enkelt, bare bestill og betal direkte i appen. Vi har besøkt flere fine campingplasser!

Linnéa and Kristian, campers: @mil_etter_mil

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio har hjulpet meg med å finne overnatting på mine eventyr! Jeg har bodd på Veen Gardscamping, Kyrping Camping og Eide Camping, og kan anbefale disse naturnære stedene.

Ingrid Marie, camper: @ingridadventure

Bli med på eventyret!

Abonner på vårt nyhetsbrev for det siste og beste innen camping og opplevelsesreiser
Utforsk camping og overnatting i nærheten av de store opplevelsene

Om ossKontakt CampioRegistrer degNyhetsbrev

Last ned Campio-appen


Copyright XperiTech AS 2024

PersonvernVilkår