Banner. It shows a scenery of a curving river surrounded by green mountains.

Camping Trondheim

Utforsk Trondheimsfjorden og historiske severdigheter i sentrale Norge

Utforsk Trondheim og omegn på camping

Trondheim er Norges 3. største by, og byr på en unik kombinasjon av historisk sjarm og naturlig skjønnhet. Trondheim er et ideelt stoppested for reisende, og området rundt Trondheim byr på mange fine campingplasser som tilbyr budsjettvennlig overnatting. Uansett om du foretrekker å bo i hytter, bobil, eller campingvogn, har Trondheim og omegn noe å tilby for enhver smak.

Camping i Trondheim med historisk sus

En av høydepunktene ved camping i Trondheim er nærheten til byens rike historie og kulturelle attraksjoner. Du kan besøke Nidarosdomen, en imponerende katedral som daterer seg tilbake til middelalderen, eller ta en tur gjennom de pittoreske gatene i Bakklandet. Trondheim er også hjem for en rekke museer og kunstgallerier, noe som gir en flott avveksling fra dagene ute i naturen.

Her er en liste for ting å se og gjøre når du oppholder deg på en campingplass nær Trondheim:

1. Besøke de største severdighetene i Trondheim:

Besøk først Nidarosdomen som er en utsmykket gotisk katedral og Norges nasjonalhelligdom. Spaser derettter på Bakklandet og nyt fargerike trehus, koselige kafeer, restauranter, og lokale småbutikker. Til slutt kan du ta turen opp til Kristiansten Festning, som gir spektakulær utsikt over Trondheim, Trondheimsfjorden, og fjellene.

2. Kajakk og pilgrimsleden

Om du søker aktivitet kan du velge en mini-pilegrimsvandring med historisk sus, eller en kajakktur på Nidelva hvor du får sett byen fra et nytt perspektiv.


3. Opplev råvarer i verdensklasse

Trondheim er kjent for sitt unike mangfold av råvarer fra hav, fjord, jord, og fjell. Tips til restauranter: To Rom og Kjøkken, The Crab, Spontan Vinbar, Sellanraa og Kraft Bodega. Michelin-restauranter: Credo, Fagn og Speilsalen.


4. Utforsk Trondheim – bydel for bydel

Finn de mest Instagram-vennlige stedene på Bakklandet, spektakulære skybar-utsikt på Brattøra, den kuleste gatekunsten i Ila, nyt gode vibber på Solsiden og la deg inspirere på Svartlamon. Utforsk byens uterom og oppdag fine gatekunst-verk.

5. Besøk byens gallerier og museer

Utforsk Trondheims mangfoldige, spennende og nyskapende kunst- og kulturscene.. Julemarkedet i Julebyen Trondheim: Opplev et av de største julemarkedene i Norden med unike julegaver, lokalbrygget øl, og en fantastisk utsikt​​.

Utforsk campingplasser i nærheten

Øysand Camping

3.4

NOK 200

/natt

ca.17.48/natt

Vis i kartBestill

Vinge Camping

4.2

NOK 150

/natt

ca.13.11/natt

Geita Camping

3.8

NOK 150

/natt

ca.13.11/natt

Rødberg bobilcamp

4.4

NOK 250

/natt

ca.21.85/natt

Sirkulasjonsklinikken spa & hytteutleie

4.2

NOK 200

/natt

ca.17.48/natt

Tenneltunet Måltid og Husly

NOK 1490

/natt

ca.130.21/natt

Nedre Løberg Bobilparkering

NOK 300

/natt

ca.26.22/natt

Breivika Camping

4

NOK 200

/natt

ca.17.48/natt

Bjørkvik Hytteutleie

4.9

NOK 340

/natt

ca.29.71/natt

Selbu Camping

4.1

NOK 150

/natt

ca.13.11/natt

Vårvolden Camping

3.9

NOK 300

/natt

ca.26.22/natt

Hegg Camping

4.4

NOK 200

/natt

ca.17.48/natt

Laberget Leirsted

4.4

NOK 900

/natt

ca.78.65/natt

Ørland Camping

4.7

NOK 300

/natt

ca.26.22/natt

Flenstad Gård

NOK 200

/natt

ca.17.48/natt

Ellingsgården Camping og hytter

4.1

NOK 240

/natt

ca.20.97/natt

Utforsk mer

Om Campio

Campio gir deg den største og mest komplette oversikten over campingplasser og unike overnattingssteder i Norden Enten du skal på tur for å oppleve nordlyset, og Atlanterhavet, eller stemningen sammen med familie og venner.

Bruk Campio for å utforske , planlegg og bestill ditt neste opphold! Klikk her for å utforske alle campingplassene. Last ned Campio-appen og du vil ha full oversikt tilgjengelig på telefonen din når du reiser. Sjekk det ut.

Campingplasser rundt Trondheim

Uansett hvilken campingplass du velger rundt Trondheim så vil de mest sannsynligvis ha en fin beliggenhet ved Trondheimsfjorden. De fleste campingplassene tilbyr både hytter og plass for bobil og campingvogn og telt, noe som gir en fleksibel og komfortabel opplevelse.

Finn en idyllisk campingplass ved Trondheimsfjorden

Campingplassen er et godt utgangspunkt for å utforske naturen rundt Trondheimsfjorden. Her kan du gå fotturer, fiske, eller bare nyte den spektakulære utsikten. For de eventyrlystne tilbyr området rundt Trondheim også muligheter for fjellklatring og sykling.


Campingplasser med gode fasiliteter

De fleste campingplasser rundt Trondheim tilbyr fasiliteter som dusjer, kjøkken og oppholdsrom, noe som gjør campinglivet både behagelig og enkelt. For familier med barn, er camping i Trondheim en fantastisk måte å skape minner. Mange campingplasser tilbyr lekeplasser, bademuligheter og andre barnevennlige aktiviteter.

Velkommen til Trondheim

Fra de historiske gatene i byen til den flotte naturen rundt Trondheimsfjorden, er dette en destinasjon som har alt, og alt kan oppleves med utgangspunkt fra en campingplass rundt Trondheim.

Hva våre kunder sier om Campio

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio er en virkelig smart app som vi anbefaler for bobilferien! Det er lett å oppdage ulike campingplasser. Ønsker vi å planlegge turen på forhånd kan vi forhåndsbestille plasser og aktiviteter!

Lisbeth og Vidar, motorhome life: @frihetenogveien

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Med Campio er det fint å vite at du har en plass når du kommer! Det er også enkelt, bare bestill og betal direkte i appen. Vi har besøkt flere fine campingplasser!

Linnéa and Kristian, campers: @mil_etter_mil

Profile picture of a customer who gave a feedback and a rating on campio

Campio har hjulpet meg med å finne overnatting på mine eventyr! Jeg har bodd på Veen Gardscamping, Kyrping Camping og Eide Camping, og kan anbefale disse naturnære stedene.

Ingrid Marie, camper: @ingridadventure

Bli med på eventyret!

Abonner på vårt nyhetsbrev for det siste og beste innen camping og opplevelsesreiser
Utforsk camping og overnatting i nærheten av de store opplevelsene

Om ossKontakt CampioRegistrer degNyhetsbrev

Last ned Campio-appen


Copyright XperiTech AS 2024

PersonvernVilkår