Logo
Tilbake
2022-09-22

Campio besøker: Gerald fra Surnadal Camping Brekkøya

IMG_0215 2.JPG

Velkommen til vakre Surnadal Camping Brekkøya i Nordmøre. Her kan du overnatte på en idyllisk campingplass, med en rekke oppstillingsplasser og hytter, rett ved elven Surna. Nærområdet byr på spennende natur og fjell, som skianlegg som er perfekt for helårscampere. Her møter du Gerald Grewe, som eier og driver campingen.

- For noen år siden så min kone at campingplassen var til salgs, så da slo vi til, forteller Gerald.

Familien hans er fra Tyskland, og har bodd i Norge i mange år nå. De trives godt i Surnadal, og har gjort mange forbedringer på campingplassen etter de tok over.

IMG_0202 2.JPG

- Vi har ett av Norges mest moderne tømmestasjoner her! Her kan man enkelt bli kvitt avfall og søppel, fylle vann, og holde bobil og campingvogn ren og fin. Vi har gjort mange flere oppgraderinger på plassen. Kom, så skal jeg vise dere, sier Gerald.

Utforsk og finn ledig overnatting på Surnadal Camping Brekkøya!

IMG_0214 2.JPG

Surnadal Camping Brekkøya er en helårscamping, med hytter, teltplasser og oppstillingsplasser for bobil, caravan og campingvogn. Ved lekeplassen og restauranten er det reservert plass for familier, slik at de kan være i nærheten av barna mens de leker.

Er du glad i å fiske? Surna er en kjent elv med mye liv. Hvis du vil prøve laksefiske kan du enkelt kjøpe fiskekort. Camping Brekkøya har også grill, sykkelutleie, kjøkken, vaskemaskin og stellerom. Her kan man bo i flere dager hvis en ønsker å utforske Surnadal!

IMG_0205 2.JPG

Om oss
Last ned Campio-appen

Copyright XperiTech AS 2023

Personvern

Vilkår