Utforsk
Image
Helårscamping
Norgesferie
Vintercamping
Hytter

Guide over helårsåpne campingplasser!

Her finner du en liste over alle våre helårsåpne campingplasser i Norge og Sverige, og hvor de befinner seg! Alle kan forhåndsbookes gjennom Campio.

Se mer
Image
Mental helse
Camping
Natur
Reiseliv

Derfor er camping bra for den mentale helsa

Visste du at å reise ut på campingtur kan ha mange helsefordeler? Turer, opplevelser og frisk natur har positive virkninger på både fysisk og mental helse.

Se mer
Image
Reise
Camping
Campingplass
Gavekort

Tips en campingplass og vinn gavekort!

Liker du å bruke Campio? Tips flere om vår enkle plattform og vinn reisegavekort!

Se mer
Image
Valsøya
Trøndelag
Camping
Overnatting

Campio besøker: Magny fra vakre Valsøya

I Halsa kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal ligger idylliske Valsøya. Bli kjent med campingplassen ved kysten og menneskene som driver den.

Se mer
Image
Campinghytte
Hyttetur
Hytte
Camping

Prøv en campinghytte i høst og vinter

Et smart tips til deg som liker å reise året rundt er å booke en campinghytte. Slik kommer du tett på lokalmiljøet til en fin pris!

Se mer
Image
Camping
Restaurant
Matservering
Frokost

Nyt et måltid på campingrestaurant!

Visste du at mange campingplasser byr på matservering? Bruk mindre tid på planlegging og organisering, og mer tid på opplevelser og tur.

Se mer
Image
Surnadal
Camping
Brekkøya
Nordmøre

Campio besøker: Gerald fra Surnadal Camping Brekkøya

Vi har besøkt vakre Surnadal Camping Brekkøya. Hils på Gerald og bli kjent med den flotte campingplassen rett ved elva Surna.

Se mer
Image
Nummerskilt
Bobil
Forhåndsbooking
Camping

Nyhet: Registrer nummerskilt ved forhåndsbooking!

Kjører du bobil, campingvogn eller caravan - eller driver campingplass? Nå kan reisende enkelt registrere nummerskilt ved forhåndsbooking!

Se mer
Image
Camping
Administrasjon
Campingplass
Booking

Campingplass? Bli med på laget!

Driver du campingplass og ønsker et enklere system for drift og administrasjon? Da bør du lese videre. Campio er en norsk bedrift skreddersydd for campingnæringen. Vi tilgjengeliggjør og forenkler hele campingopplevelsen - for både turister og drivere.

Se mer
Image
campingtrender
camping
vanlife
glamping

De store campingtrendene i 2022

Camping har vokst mye siden pandemien, og med dette har det vokst frem nye campingtrender. Campere har i dag blitt et bredere begrep, og alle har sin egen innflytelse på campingverden. Hvis du planlegger din neste campingtur kan kanskje noen av våre 10 spådommer inspirere deg.

Se mer
Image
Travel blog
Travel planner
Møre og Romsdal
Camping

A round trip on Nordmøre - from fjord to mountain

Are you a nature enthusiast? Then Nordmøre (northwestern coast of Norway) is the perfect place for you. Here you can experience everything from fjords to mountains, miles of coastline and a wild landscape. Nordmøre is the northeastern part of Møre og Romsdal, with a number of cities and towns such as Kristiansund, Sunndalsøra and idyllic Surnadal. The area offers spectacular fjord scenery, summit hikes with views, world-class food, Norway's coolest car trip and much more. Here you can experience nature like never before.

Se mer
Image
Bobil
Vie Veier
Inspirasjon
Blogg

Bobilblogger Per deler sine tips

Per Vie er en av Norges mest kjente bobilbloggere, og har skrevet fantastiske reisebrev fra sine turer bak rattet i Norge og i Europa. Han har også utviklet et nybegynnerkurs for de som skal ta fatt på bobil-livets gleder for første gang. Vi har snakket med Per Vie og bedt han komme med svar på 3 kjappe spørsmål.

Se mer
Image
Bobil
Bobilbasecamp
Tips
Blogg

Reiseinspirasjon med Geir fra Bobilbasecamp.no

Den aktive bobilisten Geir fra Bobilbasecamp.no avslører sitt favorittområde for bobilferie i Norge, i tillegg til tips til planlegging og gjennomføring av reisen.

Se mer
Image
Bobil
Camping
Inspirasjon
Instagram

Campingtips med Friheten og veien

Bobilferie, friluftsliv og camping rekrutterer som aldri før, og lysten på å oppleve verden langs landeveien fortsetter å øke. Vi har valgt å samle noen av våre favoritt reiseblogger, og i dette innlegget ønsker vi å presentere Friheten og veien.

Se mer
Image
Mat
Bålpanne
Inspirasjon
Oppskrift

3 retter du enkelt kan lage på bål og bålpanne

Middag på bålet ble for alvor populært da covid kom i 2020, og det virker som at det er kommet for å bli. Det er veldig enkelt, og mye av forberedelsene for middag ute gjør du innendørs før du går ut. Middagen smaker så utrolig godt ute! 

Se mer
Image
Camping
Vinter
Tips
Aktiviteter

10 aktiviteter du kan gjøre i vinter

Camping er ikke lenger forbeholdt sommeren. En av tre campingplasser i Norge er åpne hele året. Her har vi har samlet 10 gode tips til vinteraktiviteter som kan oppleves i kombinasjon med vintercamping.

Se mer
Image
Camping
Telt
Vinter
Tips

Slik gjør du vinterturen med telt komfortabel

Fra midten av oktober og fram til den herlige vårsola begynner å smelte vekk vinteren, er det ekstra viktig å tenke på hva man har med seg i sekken når man skal på telttur.

Se mer
Image
Vinter
Langrenn
Humor
Tips

Komplett guide for gjennomføring av langrennsturen

Sliter du eller noen i turfølget med motivasjonen både før, under og etter skituren? Vi har utarbeidet en komplett guide til hvordan du kan planlegge å komme deg ut på skitur. Vår guide er delt opp i fire faser.

Se mer
Image
Vinter
Aktivitet
Langrenn
Inspirasjon

De mest kjente langrennsdestinasjonene i Norge

Finn fram ski, staver og sko og planlegg skieventyret nå! I denne artikkelen har vi samlet noen av de mest kjente langrennsdestinasjonene i hele Norge. Mange campingplasser tilbyr boenheter tilpasset vinterlige forhold og har nærhet til flotte områder for langrenn.

Se mer
Om oss
Last ned Campio-appen

Copyright XperiTech AS 2022

PersonvernVilkår