Logo
Tilbake
2023-01-06

Nyhet: Campio lanserer bookingkart

I tett dialog med campingplasser rundt om i Norge har vi i Campio utviklet et digitalt bookingkart!

Denne enkle og oversiktlige funksjonen revolusjonerer campingbransjen. Dersom campingplasser ønsker det kan de la reisende booke akkurat de plassene de ønsker, om det er tett på fasiliteter, sjøkant eller skog.

Bookingkart1.PNG

For campingplasser er det nå enkelt å opprette et bookingkart i admin-sidene på campio. Du kan legge inn soner for f.eks. telt eller bobilparkering, eller legge inn enkelttilbud for spesifikke hytter eller glampingtelt. Dette sorteres som overnattingsenheter (f.eks. Hytte 1, Hytte 2 osv.), eller soner med enheter (f.eks. Teltplass ved havet, Bobilparkering v/ lekeplass, Teltplass ved skogen osv.).

For turistene blir det nå enklere å booke spesifikke enheter og soner direkte fra bookingkartet på din Campio-profil. Grønn, gul og rød farge på pins gjør det enkelt å se hva som er tilgjengelig, utilgjengelig, eller om det f.eks. kreves at man bestiller et minimum antall netter.

Bookingkart3.PNG

Bookingkartet vi har utviklet ken enkelt lenkes til fra campingplassenes egne hjemmesider.

Ønsker du bookingkart på din campingplass? Gå til admin.campio.no for å komme i gang, eller ta kontakt med våre kundekontakter:

Svein Olav Sund: sveinolav@campio.no
⁠Erlend Hagen: erlend@campio.no

Vi har akkurat lansert denne fantastiske nyheten - og vil jobbe videre med å utvikle våre løsninger i tråd med campingplasser og campingentusiaster sine tilbakemeldinger. Ta gjerne kontakt dersom du har innspill, ønsker eller behov. Vårt digitale bookingkart vil videreutvikles framover, og det vil komme instruksjonsvideoer for hvordan du kommer i gang. Følg med!

Om oss
Last ned Campio-appen

Copyright XperiTech AS 2023

Personvern

Vilkår