Logo
Tilbake
2022-12-28

Opplev trivelige Rauland i Telemark

I trivelige Rauland i Telemark finner du Rauland Camping, som er åpen hele året. Plassen ligger tett på flott natur og starten på Hardangervidda, og drives av Eivind. Her deler han flere tips om hva besøkende kan finne på i området.

ting å gjøre i rauland.JPG

Vi i Campio besøker Rauland camping en høstdag i oktober. Det er friskt, tåkete og regnfullt, og campingen er full i vakre høstfarger.

Eivind tipser oss om turstien opp til Falkeriset, som passer de aller fleste.
Her er det steinlagt tursti hele veien til toppen - og enda lengre går den dersom man ønsksker lang tur. Her får du oppleve vakker natur ved foten av Hardangervidda.

rauland camping kornelia.JPG

På veien til Falkeriset observerer vi storfugl i fjellet. Her er det mulig å kjøpe jaktkort og prøve lykken. Vi kjører også forbi Telemark Husky, et hundesenter for spennende opplevelser og hundekjøring på vinteren.

På sommeren anbefaler Eivind å besøke Totak - et flott vann for bading og fisking, og laksefiske. Det tidligere Alpintsenteret ved Rauland Camping har hatt løyper for langrenn og alpint på vinteren, og fungerer fint til randonne utenfor drift. Her er det også en fin turbakke for terrengsykling og frisbeegolf på sommeren.

I Rauland finnes det mange løyper for ski og snøscooter, og det er mulig å leie utstyr. Rauland Camping har snøscootere man kan leie på vinterstid!

raulandcamping.JPG

Det Eivind liker best med å bruke Campio som bookingsystem, er at man får en rask bookingbekreftelse på SMS og e-mail når de reisende forhåndsbestiller. Slik blir det enkelt å rydde og gjøre klart til gjestene kommer! Velkommen til Rauland!

Om oss
Last ned Campio-appen

Copyright XperiTech AS 2023

Personvern

Vilkår