Logo
Tilbake
2023-08-29

Utforsk Andøya: En ultimat bobilopplevelse i Norge

Reisen din gjennom det ville og fantastiske landskapet i Norge er ikke fullført før du har opplevd Andøya. Andøya - en fortryllende øy i Vesterålen - ligger inntil det mektige Norskehavet og tilbyr den mest fotogene landskapet vi har.

En naturskjønn kjøretur som ingen andre

Se for deg at du cruiser gjennom et drømmeaktig landskap der den eneste lyden som følger deg er den hviskende havbrisen. Når du navigerer bobilen gjennom Norges naturskjønne rute Andøya, fra Bjørnskinn til Andenes, vil du se noen av landets vakreste strender, med det uendelige havet på den ene siden og de ruvende toppene på den andre.

sea-g614691e46_1280.jpg

Nyt den rolige tilstedeværelsen av midnattssolen

I hjertet av denne fengslende reisen er midnattssolen, et fenomen unikt for polarområdene. Den fungerer som din eneste følgesvenn på denne isolerte og naturskjønne ruten, og kaster en myk, varm glød som maler det rolige sjølandskapet i et magisk lys.

Oppdag det rike dyrelivet på Andøya

Hold kameraet klart - her kan du se sel, hval og ørn fra bobilvinduet. På grunn av den varme Golfstrømmen har Andøya et gjestfritt klima som fremmer et rikt mangfold av fugle- og dyreliv. Havet vrimler av liv, og kan forvandler ditt camping Norge-eventyr til en uforglemmelig dyrelivsekspedisjon.

Sykling og kajakkpadling på Andøya

Andøya byr ikke bare på en fantastisk kjøretur; det er også et paradis for syklister på jakt etter en unik og utfordrende rute. Med det åpne havet på den ene siden og dramatiske topper på den andre, er utsikten virkelig slående.

Hvis du er opptatt av å utforske Andøya fra et annet perspektiv, byr øya på utallige muligheter for kajakkpadling. Padle gjennom det rolige havvannet og absorber den eteriske skjønnheten til denne idylliske øya fra havet.

IMG_6230.HEIC

Campingplasser i dette fantastiske landskapet

Når du kjører den naturskjønne ruten til Andøya, finner du en rekke herlige campingplasser hvor du kan parkere bobilen din. Her vil du virkelig forstå hva campingnorge tilbyr– rolige landskap, ren luft, uendelig med lys (i sommersesongen) og et utrolig rikt dyreliv.

p1010985.webp

Et flott sted å stoppe på turen er Andøy Friluftssenter og Risøyhamn Bobilparkering.

Planlegg reisen din i dag og oppdag den fascinerende Norge har å by på - én opplevelse og campingplass om gangen. Enten du er en erfaren bobil, dyrelivsentusiast, eller bare på jakt etter ro, er en tur i dette område en opplevelse du vil sette pris på for alltid.

For en enkel, sømløs campingopplevelse, last ned Campio-appen eller gå til utforsk-siden. Vi hjelper deg med å finne den perfekte bobilparkeringen og campingplassen for å gjøre ditt eventyr enda mer minneverdig.

Om oss
Last ned Campio-appen

Copyright XperiTech AS 2023

Personvern

Vilkår