Logo
Tillbaka
2022-05-03

Bobilblogger Per deler sine tips

Bobilferie, friluftsliv og camping rekrutterer som aldri før, og lysten på å oppleve verden langs fortsetter å øke. Men ofte kan det være vanskelig å bestemme seg for en reiserute og finne inspirasjon til aktiviteter og severdigheter langs veien. Heldigvis finnes det mange som har gjort jobben for oss allerede.

Vi har valgt å samle noen av våre favoritt reiseblogger, og i dette innlegget ønsker vi å presentere Vie Veier - en reiseblogg av Per Vie.

Per Vie er en av Norges mest kjente bobilbloggere, og har skrevet fantastiske reisebrev fra sine turer bak rattet i Norge og i Europa. Han har også utviklet et nybegynnerkurs for de som skal ta fatt på bobil-livets gleder for første gang. Vi har snakket med Per Vie og bedt han komme med svar på 3 kjappe spørsmål som vi hadde:

Campio Vie Veier Bobilblogg Norge Camping Jøa.jpg

Bilde fra flotte Vega på Helgelandskysten.

Favorittdestinasjon i Norge?

Tror jeg vil svare Nord-Norge, og spesielt Hamarøy og Steigen. Så er jo nordlendinger herlige folk. Når det gjelder ellers i Europa er det småbyene langs kysten av Frankrike, og selvfølgelig Toscana i Italia.

Campio Vie Veier Bobilblogg Norge Camping Steigen.jpg

Kritthvite strender i Steigen.

Hvordan planlegger du din reise?

Planlegger lite, men reiser mer på lykke og fromme. Pleier å påpeke det når jeg holder foredrag at det er lurt å planlegge litt mer enn jeg gjør, spesielt om bom-og veiavgifter i de forskjellige landene nedover i Europa. Ellers liker jeg best å ta spontane valg underveis, se hva som dukker opp, og ta neste valg etter det.

Er litt mer nøye med planleggingen mht viktige ting å ha med seg på tur. Pakke smart, da totalvekten kan bli et problem for oss som må holde oss under 3,5 tonn.

Når på året reiser du?

Jeg reiser hele året, sommer som vinter. Har dieselvarmer i bilen, og hadde det godt og varmt i bilen på Haukelifjell i minus 14 grader.

Sjekk ut Per sin tur til Hamarøy og Steigen i 2020 her.

Nettside: www.vieveier.no

Campio Vie Veier Bobilblogg Norge Camping Hokksund.jpg

Fine omgivelser i Hokksund.

Om oss
Ladda ner Campio-appen

Copyright XperiTech AS 2023

Integritetspolicy

Användarvillkor